Hippo-basket leiri 27.7.-29.7.2018

 

Äänekosken Huiman juniorikoripallo järjestää koripalloleirin Kannonkosken Piispalan leirikeskuksessa, keskellä kaunista Keski-Suomea 27.7.-29.7.2018.

 

Leiri on tarkoitettu 2003-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Leiri alkaa perjantaina klo 13:00 ja loppuu sunnuntaina noin klo 14:00. Hintaan sisältyy majoitus (omat vuodevaatteet), ruokailut sekä ohjattu toiminta. Leirillä on valmentajien lisäksi myös muita ohjaavia aikuisia. Piispalan leirikeskukseen ei ole järjestettyä kyyditystä. Leirillä on vakuutus, mikä kattaa leiriläisen tutkimus, hoito- ja lääkekuluja, jos vakuutettu loukkaantuu tapaturmaisesti. HUOM! LEIRILLE VOIDAAN OTTAA MAX. 30 OSALLISTUJAA, ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

Hinta: 250€ (31.3.2018 mennessä ilmottautuneille). Sen jälkeen 260€. Osallistumismaksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Eräpäivät ovat: 30.4.2018 ja 31.5.2018. ILMOITTAUTUA VOI TOUKOKUUN 2018 LOPPUUN SAAKKA (minkä jälkeenkin voi paikkoja vielä kysellä).

 

Leirin kummina on koripallossa kansainvälisellä tasolla menestynyt, Äänekoskelaislähtöinen Antti Kanervo. Juha Sten vastaa leiriohjelmasta. Sten on Huiman miesjoukkueen päävalmentaja sekä nuorten maajoukkuevalmentaja. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Kimmo Kinnunen ja kehonhuoltoon opastaa Anelma Kanervo. Lisäksi nuorille tarjotaan tietoa urheilijan ravinnon ja levon merkityksestä. Näissä asioissa opastaa Sanna Jämsen. 

 

Peruutusehdot: Peruutus ennen ensimmäisen laskun päiväystä on maksuton, 0 €. Toukokuun ensimmäisestä päivästä lähtien leirivaraukset muuttuvat sitoviksi, jolloin peruutuksista veloitetaan 100% leirin hinnasta. Sairastapauksissa leirin voi lääkärintodistuksella peruuttaa, jolloin leirimaksu palautetaan. Peruutusilmoitus tehdään osoitteessa posti@vipella.fi

 

Leirikyselyihin vastaa mikko.kymalainen@kspaino.fi sekä petri.niinikoski@hotmail.com

Vanhemmat ja muut tukijoukot voivat kysyä majoituksia suoraan Piispalasta, piispala@piispala.fi. Puhelin 020 7694 300.

Hippo-basket ilmoittautuminen

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.