Roni Hyvärinen vahvistamaan Huiman takakenttää

3.7.2017


Äänekosken Huima on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Lapuan Korikobrien Korisliiga-joukkueesta siirtyvän Roni Hyvärisen kanssa (186cm, 20v). Hyvärinen aloittaa samalla varusmiespalveluksensa Tikkakoskella heinäkuussa.  

Heittävän takamiehen paikkaa pelaava Hyvärinen on innoissaan siirrostaan keltapaitaan:

”Olen kuullut paljon hyvää Huimasta ja varsinkin huikeasta kotiyleisöstä, koris on selvästikin iso juttu Äänekoskella. Lisäksi on hieno asia, että pystyn suorittamaan armeijan ja pelaamaan samalla mahdollisimman täysipainoisesti.”

Äänekoskelaisyleisö saattaa muistaa Hyvärisen myös viime syksyltä Huiman kanssa samassa sarjassa pelanneen BC Lapuan riveistä, jonka paidasta mies haki peliminuutteja kauden aikana. Tuolloin Hyvärinen ei yksin pystynyt Huimaa pysäyttämään 28 pisteestään huolimatta. 

Lapuan Korikobrien Korisliiga-joukkueessakin 28 pelin verran kokemusta kerännyt Hyvärinen kärsi viime talvena loukkaantumisesta, joten nyt on toiveissa ehjä talvi:

”Vahvuuksiani on varmasti urheilullisuus ja heittotaito, tavoitteena on nyt pystyä auttamaan Huimaa kaikin keinoin sekä samalla pelata itse hyvä ja tasainen kausi.”

Huiman päävalmentaja Juha Sten on tyytyväinen saadessaan urheilullisen Hyvärisen takakentälleen:

”Roni teki vaikutuksen viime kauden 2. divisioonassa, ja kun mies on nuoresta iästään huolimatta treenannut useamman vuoden Korisliiga-joukkueen mukana, on mies varmasti meille selkeä vahvistus urheilullisuudellaan ja hyökkäyspään ratkaisuvalmiudellaan. Roni oli itse aktiivinen siirron suhteen ja hänellä on selkeästi ollut halu tulla Huimaan.”

Huiman kausi alkaa lokakuussa, ja joukkue onkin juuri aloittanut pienen omatoimiharjoittelujakson. Sten on tyytyväinen joukkueen iskukykyyn:

”Meillä on hyvä puolentoista kuukauden treenipätkä alla, nyt on sopiva hetki olla poissa hallilta ja ladata akkuja tulevaan. Olen erittäin tyytyväinen joukkueen tilanteeseen ja luottavainen tulevan kauden suhteen.”