Huiman kokoonpanoon tuttuja nimiä kevätkaudelle

4.1.2018

Miesten 1B-divisioonassa pudotuspelipaikasta taisteleva Huima saa kevätkaudelle muutaman mieluisan lisän kokoonpanoonsa Huima-kasvattien Henri Kajanderin (31v, 185cm) ja Jarmo Ueckerin (22v, 190cm) muodossa.

Kajander oli jo viime kaudella joukkueen avainpelaajia, mutta vaivat pitivät miehen syksyn peleistä sivussa. Laiturin paikalla pelaava Uecker puolestaan muistetaan Huiman edelliseltä divarikaudelta, viimeiset kaudet Uecker on pelannut alemmilla sarjatasoilla. 

Päävalmentaja Juha Sten on erittäin tyytyväinen saatuaan miehet joukkueen vahvuuteen kevätkaudeksi:

”Molemmat herrat ovat jo hyvän aikaa päässeet harjoittelemaan joukkueen kanssa ja ovat osoittaneet olevansa paitsi innoissaan myös hyvässä kunnossa. ”Henkka” tuo meille taitoa ja rauhallisuutta takakentälle, ”Jamo” sen sijaan tulee yllättämään vielä monet vastustajat nopealla ensiaskeleella ja fyysisyydellään. Kiitokset myös miehen työnantajalle ja Huiman yhteistyökumppanille, Ääneseudun kuntokeskukselle Jamon pelaamisen mahdollistamisesta.”

Viisi joukkueen pelaajaa (Makkonen, Soppi, Lasarov, Häkkinen ja Pohjonen) astuu maanantaina armeijan harmaisiin Tikkakoskelle, ja Stenin mukaan joukkueen kokoonpano tuleekin elämään kevään aikana:

”Meillä on näiden lisäysten myötä meillä on 17 nimeä rosterissa, joten uskoisin meidän pärjäävän kevään mukavasti. Lisäksi tiivistämme yhteistyötä B-junioreiden kanssa, ja harjoittelemme yhä enemmän myös yhdessä heidän kanssaan. Osa B-junioreista tulee kevään mittaan pelaamaan 2. joukkueemme mukana sekä muutamat saavat varmasti kasteensa myös 1. divisioonassa.”

Huiman miehet aloittavat kevätkautensa tulevana sunnuntaina 7.1.2018 klo 14:00 sarjan kärkipäässä olevaa perinteikästä Helsingin NMKY:tä vastaan, jolloin myös Kajander ja Uecker tehnevät ensiesiintymisensä tämän kauden osalta.