Huimalle jo kauden neljäs tappio

29.10.2018

Liikuntatalon remontin takia kauden aloittava viiden ottelun vierasputki pääsi sunnuntaina jo neljänteen osaansa, kun Huiman miehet kohtasivat Karkkilan. Valitettavasti lopputulos oli yhtä murheellinen, kuin kauden aiemmissakin otteluissa. Vahva kotijoukkue iski taululle tylyt 105–67 (54–40). 

– Pelin alku oltiin hyvin mukana. Tuomas (Viertola) loukkasi itseään törmäyksessä Janne Kinnusen kanssa ja meidän peliote hävisi sen mukana, Huiman päävalmentaja Pena Ranta harmitteli. 

Viertola joutui jättämään pelin kesken rajun törmäyksen vuoksi ja käymään Lohjan terveyskeskuksessa. Mistään vakavammasta ei kuitenkaan onneksi ole kyse, ja joukkueen tärkeimmän pelaajan pelikuntoa tarkastellaan päivä kerrallaan. 

Ottelussa nähtiin myös uutta pelaajaa, kun Jukka Ohtonen (14/8) pääsi loukkaantumisen jäljiltä viimein tekemään ensiesiintymisensä Huiman paidassa. Joensuun Katajasta Huimaan auttamaan saapunut Johannes Lasaroff (8/3/4 syöttöä) toi mukavasti vauhtia takakentälle. 

Joukkueen tehokkain oli vahvan alkukauden pelannut Otto Jämsen (18/8). 

Äänekoskelaiset matkaavat vielä tulevana sunnuntaina Perniöön vierasotteluun ennen 11. marraskuuta koittavaa odotettua kotiavaustaan.