Roni Hälikkö ja Veeti Jämsen jatkavat Huiman paidassa

6.6.2019 klo 11:00

Veeti Jämsen ja Roni Hälikkö jatkavat Huiman paidassa
Veeti Jämsen ja Roni Hälikkö jatkavat Huiman paidassa

Tulevaan divari-B -kauteen valmistautuva Huima on solminut ensimmäiset pelaajasopimuksensa, kun viime kaudella joukkuetta edustaneet Roni Hälikkö ja Veeti Jämsen jatkavat joukkueessa.
Molempien pelaajien sopimus on kaksivuotinen.

Isossa roolissa viime kaudella pelannut Jämsen on nuoresta iästä huolimatta osoittanut kylmäpäisiä otteita. Vasta 16-vuotias Jämsenien veljestrion kuopus nakutti esimerkiksi 20.1. pelatussa ottelussa RaPya vastaan 19 pistettä.

- Muutama vuosi miesten joukkueessa on tuonut kovuutta ja itsevarmuutta otteisiin ja koen kehitykseni kannalta tärkeänä sitä, että Huimassa on saanut vastuuta. Lukiota on vielä kaksi vuotta jäljellä, joten tällä hetkellä jatko Huimassa oli luontainen ratkaisu, Jämsen pohti jatkosopimuksen synnyttyä.

Viime kaudeksi Huiman riveihin liittynyt Hälikkö on viihtynyt Huimassa ja haastavan JyWessä vietetyn kauden jälkeen kausi Huimassa oli nousujohteinen. Liekö tällä ollut vaikutusta, kun runkosarjan viimeisessä ottelussa juuri JyWeä vastaan Hälikkö naulasi kaikki kolme kolmostaan.

Liikuntatalon parketilta saavutettu Hälikkö kommentoi jatkoaan seuraavasti: ”Huimassa on ollut hyvä ilmapiiri ja tekemisen meininki. Täytyy kiittää viime kauden valmentaja Pena Rantaa, joka mahdollisti pelaamisen Huiman paidassa. Kesällä painetaan paljon hommia ja toivottavasti pallo löytää tiensä korisukkaan syksyllä Pankkarilla.”

Viime kaudella joukkueeseen liittyneellä Jukka Ohtosella on myös kaksivuotisesta sopimuksestaan vielä toinen vuosi jäljellä. Jukka toimii pelaamisen ohella joukkueen fysiikkavalmentajana.