Huiman edustuskoripallon kausarihaaste!

8.8.2019

Varaa oma kausikorttisi tuevalle kaudelle!
Varaa oma kausikorttisi tuevalle kaudelle!

Huiman edustuskoripallon kausarihaaste!

Uuden ja uljaan Äänekoski Areena Pankkarin innoittamana toteutamme kausarihaasteen.
Huiman miehet taistelevat jälleen lokakuusta alkaen miesten 1B-divisioonassa ja naiset Keskisessä 2-divisioonassa ja tahdomme teidät katsomoon! 

Samalla haluamme laajentaa Äänekoskelaista yhteisöllisyyttä ja tukea hyväntekeväisyyttä koripallon avulla! Jokaista ostettua kausikorttia kohden Huiman edustuskoripallo lahjoittaa 5 ottelulippua hyväntekeväisyyteen. Lahjoituskohteina tulee olemaan esimerkiksi. vanhukset, lapsiperheet sekä vähävaraiset. 

Tartu sinäkin haasteeseen, auta ja yhdistä. Varaa omasi ja kutsu ystäväsikin mukaan! 
Kun yli 300 sitovaa kausikortti varausta on kertynyt myydään kausikortit kaikkiin edustusjoukkueiden kotipeleihin kampanjahintaan 39€!

Tämä tarkoittaa myös sitä, että haasteen täyttyessä edustuskoripallo lahjoittaa vähintään 1500 lippua hyväntekeväisyyteen! 
Haasteen toteutuessa siis myös sinä olet mukana tukemassa Äänekoskelaista yhteisöllisyyttä, auttamassa sekä piristämässä lukuisien perheiden ja ikäihmisten arkea mahdollistamalla heille kokemuksen koripallon parissa.

Kausikortin voi varata oheisella lomakkeella: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=8Kqebvc_6U2M1B_71FlRuVUS7_Oe6RxKmUJnbgbwOH1UMENEQ1JXNDg1VERRVEJCWVZCTEVENFdESS4u 

Kampanjan säännöt ja lisätiedot löytyvät tämän sivun alalaidasta kohdasta " Liitteet"

Tehdään yhdessä hyvää ja haasteesta totta!

#YHDESSÄ

 

Liitteet