Kalle Koivunen ja Kasperi Häkkinen sopimukseen Huiman kanssa

9.8.2019

Kasperi Häkkinen ja Kalle Koivunen jatkavat Huiman paidassa
Kasperi Häkkinen ja Kalle Koivunen jatkavat Huiman paidassa

Huimaa viime kausina edustaneet Kalle Koivunen sekä Kasperi Häkkinen ovat solmineet kasvattajaseuransa kanssa sopimukset. U18 maajoukkuerinkiin lukeutuva Koivunen allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen ja Kasperi Häkkinen puolestaan kaksivuotisen.

Nuoresta iästään huolimatta pitkän huiskea takamies on iso osa tulevan kauden joukkuetta. 
Viime kaudella 11 pelatussa ottelussa Koivunen takoi keskiarvoikseen 10,7 pistettä, 2,9 levypalloa ja 1,5 syöttöä ottelua kohden. 

Koivunen summasi jatkoaan seuraavasti 

- Jatko Huimassa oli tällä hetkellä luontainen valinta. Tulevalla kaudella pelaan pelkästään Äänekoskella ja uskon kehittyväni Tommin (Koskinen) valmennuksessa kauden aikana. Kesän on päässyt pääosin terveenä harjoittelemaan Huiman ja U18 maajokkueen kanssa ja kroppa on tuntunut hyvältä. Odotan innolla, että pääsee taas pelaamaan! 


Myös Huiman kasvatteihin kuuluva Kasperi Häkkinen on solminut kaksivuotisen sopimuksen Huiman kanssa. 21-vuotias Häkkinen lukeutuu joukkueen isompaan kalustoon ja Kasperilta onkin lupa odottaa hyviä otteita molempien korien alla. 

- Hienoa pelata Huiman paidassa tulevallakin kaudella tuttujen jätkien kanssa. Toivottavasti saadaan Pankkarin lehtereet täyttymään ja todistetaan missä on Divari-B:n paras kotiyleisö! 

Heinäkuun alusta yhdessä uuden valmennuksen kanssa harjoitellut Huima on nyt solminut kuusi pelaajasopimusta. Koivusen ja Häkkisen lisäksi nimensä sopimuspaperiin ovat rustanneet Roni Hälikkö, Jukka Ohtonen, Veeti Jämsen ja Juuso Salmi.
Lisää sopimuksia on lupa odottaa lähiaikoina.