Trenton Clayton ja Otto Jämsen vahvistavat Huiman kokoonpanoa

11.9.2019

Trenton Clayton (206/103) vahvistaa Huiman joukkuetta.
Trenton Clayton (206/103) vahvistaa Huiman joukkuetta.
Otto Jämsen jatkaa kasvattajaseurassaan.
Otto Jämsen jatkaa kasvattajaseurassaan.

Huiman miesten joukkue vahvistuu merkittävästi, kun joukkueen kapteenina useana vuotena toiminut Otto Jämsen jatkaa kasvattajaseurassaan.
Lisäksi joukkueeseen liittyy pitkästä aikaa myös amerikkalaisvahvistus, kun 23-vuotias Trenton Clayton liittyy Huiman vahvuuteen.

Seniorivuotensa NCAA 2-tasolla Pittsburg Statea viime kaudella edustanut 206 senttinen Clayton tuo Huiman korinalustaan melkoisen vahvistuksen. Vahvasti kolmen sekunnin alueella operoiva Clayton kirjautti seniorikaudellaan 8,4 pistettä ja 4,8 levypalloa ottelua kohden.

- Haimme joukkueeseen sisäpelaajaa ja Trenton sopi siihen täydellisesti. Hänellä on vahvat raamit ja kokonsa sekä fyysisyytensä avulla hän tulee varmasti auttamaan meitä molemmissa kenttäpäädyissä. Ilman vahvistusta olisi sisäpelimme jäänyt kapeaksi ja näin saamme kaikki pelaajat omille pelipaikoilleen.

Claytonin on määrä saapua Äänekoskelle reilun viikon kuluttua ja sopimuksessa on kahden viikon try-out pykälä.

Joukkueen tukipilareihin jo pitkään kuulunut 24-vuotias Otto Jämsen on solminut kasvattajaseuransa kanssa 1-vuotisen sopimuksen.

Viime kaudella isossa roolissa urakoinut Jämsen kirjautti keskiarvoikseen komeat 12,9 pistettä, 5,2 levypalloa ja 1,9 syöttöä ottelua kohden. Otto kommentoi jatkoaan seuraavasti

- Opiskelut Kokkolassa saikin erilaisen käänteen ja muutto toisaalle ei ollutkaan ajankohtaista. Hienoa pelata koripalloa edelleen kasvattajaseurassa ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan. Meillä on upeat puitteet ja onneks kausikin jo pian koittaa ja pääsemme pelaamaan äänekoskelaisyleisön eteen.

Oton kummiyrityksenä toimii myös tulevalla kaudella Pohjantähti / Vakuutusedustaja Ville Hänninen.

Muistakaa myös käynnissä oleva kausikorttihaaste! 14.9 mennessä varatut kausikortit myydään kampanjahintaan 39€! Varaa paikkasi tulevalle kaudelle. https://www.huima.org/jaostot/koripallo/?x118281=1313328

Harjoitusottelut:

Huima - JBA U19 Ti 17.9 Klo. 18:30 Äänekoski Areena Pankkari.

Huima - Jyväskylän Weikot Ti 24.9 Klo. 18:30 Äänekoski Areena Pankkari.

Huima - Lappeenrannan NMKY La 28.9 Klo. 15:00 Äänekoski Areena Pankkari.

Lisätietoja Hannu Kautto 050 598 7471