Huima kohtaa kotonaan Raholan

1.3.2020


Ottelussa on myytävänä myös kausikortti tulevalle kaudelle. Ostamalla nyt kausikortin kaudelle 2020-21 hintaan 59€, saat kaupanpäälle yhden (1) pääsylipun tämän kevään playoff-peleihin! Lipun arvo 10€.

Huima jatkaa kauttaan kotiottelulla sarjassa kolmantena majailevan Raholan Pyrkivän saapuessa Pankkarille perjantaina 6.3.

Tamperelaisilla on kasassa 20 ottelusta 14 voittoa ja 6 tappiota ja on kaksi pistettä Äänekoskelaisia ylempänä sarjataulukossa. Huima taistelee edelleen playoffsien kotiedusta eli paikasta neljään parhan joukossa 13 voitollaan ja 7 tappiollaan.

Syyskaudella Tampereella ottelun suvereenesti vienyt RaPy kohtaa tällä kertaa varmasti paremman Huiman.
Viime kierroksella tappion Espoossa kokenut Huima pyrkii palamaan voittokantaan kotiyleisön edessä.

RaPyn tehokkaimpia pelaajia tällä kaudella ovat olleet takamies Angel Mavrodiev ( 15.8 pistettä ja 5.7 )levypalloa ottelua kohden sekä kokenut Lauri Tiainen ( 15.1 pistettä, 7.1 levypalloa ja 3.8 syöttöä) ottelua kohden.

RaPyn riveihin on myös liittynyt Äänekosken Huiman kasvatti Atte Jämsen.

RaPy ottelu on Huiman viimeinen kotiottelu runkosarjassa. Ottelussa on myytävänä myös kausikortti tulevalle kaudelle. Ostamalla nyt kausikortin kaudelle 2020-21 hintaan 59€, saat kaupanpäälle yhden (1) pääsylipun tämän kevään playoff-peleihin! Lipun arvo 10€.