Painonnoston syysssatoa huimalaisittain

3.12.2022

Huiman Åke Pimä, pronssimitali ja stipendi

Syyskuussa Iitalle työnnön piiriennätys 17-vuotiaisiin, Juniori Cupin syyskisan kulta Åkelle ja hopea Joonalle, ensikertalaisia kisamassa, lokakuussa Iita Kononen naisten piiriotteluvoittajajoukkueessa ja Åke Pimiälle Juniori Cupin pronssi sekä stipendi, marraskuussa Tildalle mitalivärisuora ja SM-raja 17-vuotiaisiin Opiskelijoiden mestaruuskisoissa

Syyskuu

Iita Kononen oli  ainoana keskisuomalaisnostajana Etelä-Suomen mestaruuskisoissa Porissa 3.9.2022 neljäs sarjassa 71 kiloa. Hän työnsi 91 kiloa, joka kirjattiin 17-vuotiaiden tyttöjen piiriennätykseksi Keski-Suomessa.

https://painonnosto.fi/etela-suomen-mestaruuskilpailut-pori-puka/

Porissa 4.9. Juniori Cupinsyyskisassa Iitan edellisen päivän tulos laskettiin Cupiin, mutta se ei riittänyt mitaleille. Huiman Åke Pimiä ja Joona Soiluaho nostivat sarjassa pojat 12-vuotta sarja 49 kiloa, hienosti kulta Åkelle ja hopeaa Joonalle.

https://painonnosto.fi/juniori-cup-osakilpailu-etela-suomen-syyskisa-pori-puka/

 

Kotikisat 16.9.2022, Huimalaisista Heli Hyttisen, Jasmiina Honkosen ja Elmo Kyrönviidan ensiesiintyminen painonnostolavalla sekä Maarit Mäntymaalle hyvä tulos. Äänekoskelaiselle Harjun Woimaa edustavalle Susanna Sireniukselle kelpo tulos myös.

https://painonnosto.fi/piirikunnallinen-kilpailu-aanekoski-ah-11/

 

Lokakuu

Piiriottelu Jyväskylässä 1.10.2022, Huiman Iita Kononen naisten voittojoukkueessa

https://painonnosto.fi/piiriottelu-keski-suomi-etela-pohjanmaa-jyvaskyla-kelvi/

 

Juniori Cupin finaali kisattiin kutsukilpailuna 29.10.2022 Roavniemiellä. Åke Pimiälle riemukaasti pronssia ja 100 stipendi Suomen Painonnostoliitolta, Iita Kononen sairastui eikä päässyt nostamaan kullasta, myös Joona Soiuluaho oli kutsuttu, mutta hänkään e päässyt Rovaniemelle. 

https://painonnosto.fi/juniori-cup-loppuhuipentuma-2022-rovaniemi/

 

Marraskuu

Tampereella 12.11.2022 Huiman Tilda Pimiä nosti Opiskelijoiden mestaruuskisassa supertotalissa, sekä painonnostossa että voimanostossa samana päivänä. Painonnosto sujui mallikkaasti, Tilda teki 17-vuotiaiden SM-rajan keväälle 2023 sarjaan 59 kiloa ja nosti hopealle. Voimanostossa hän nosti pronssille ja yhteensä supertotalissa sai toisen asteen opiskelijoiden kultaa! Huimalaisten kanssa harjoitelleen saarijärveläisen Konsta Riihisen kohtalona oli jäädä ilman tulosta tempauksessa, mutta voimanostossa hän nosti hopealle.

https://painonnosto.fi/opiskelijoiden-mestaruuskilpailut-tampere-tp/

Tilda Pimiä, mitalivärisuora