Kausikorttihaaste jatkuu 14.9. asti

31.8.2019

Huiman edustuskoripallon kausikorttihaaste jatkuu 14.9. asti
Huiman edustuskoripallon kausikorttihaaste jatkuu 14.9. asti

Huiman edustuskoripallon kausikorttihaaste jatkuu 14.9. asti. Tämän jälkeen kausikortteja ei enää myydä kampanjahintaan. Varmista siis paikkasi tulevalle kaudelle ja varaa kausikorttisi oheisella lomakkeella:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=8Kqebvc_6U2M1B_71FlRuVUS7_Oe6RxKmUJnbgbwOH1UMENEQ1JXNDg1VERRVEJCWVZCTEVENFdESS4u 

Uuden ja uljaan Äänekoski Areena Pankkarin innoittamana toteutamme kausarihaasteen.
Huiman miehet taistelevat jälleen lokakuusta alkaen miesten 1B-divisioonassa ja naiset Keskisessä 2-divisioonassa ja tahdomme teidät katsomoon! 

Samalla haluamme laajentaa Äänekoskelaista yhteisöllisyyttä ja tukea hyväntekeväisyyttä koripallon avulla! Jokaista ostettua kausikorttia kohden Huiman edustuskoripallo lahjoittaa 5 ottelulippua hyväntekeväisyyteen. Lahjoituskohteina tulee olemaan esimerkiksi. vanhukset, lapsiperheet sekä vähävaraiset. 

Tartu sinäkin haasteeseen, auta ja yhdistä. Varaa omasi ja kutsu ystäväsikin mukaan! 
Kun yli 300 sitovaa kausikortti varausta on kertynyt myydään kausikortit kaikkiin edustusjoukkueiden kotipeleihin kampanjahintaan 39€!

Tämä tarkoittaa myös sitä, että haasteen täyttyessä edustuskoripallo lahjoittaa vähintään 1500 lippua hyväntekeväisyyteen! 
Haasteen toteutuessa siis myös sinä olet mukana tukemassa Äänekoskelaista yhteisöllisyyttä, auttamassa sekä piristämässä lukuisien perheiden ja ikäihmisten arkea mahdollistamalla heille kokemuksen koripallon parissa.Tehdään yhdessä hyvää ja haasteesta totta!

#YHDESSÄ