Jäsentiedote 2/2020

10.9.2020

Huiman jäsentiedote vuonna 2/2020
Hyvää toimintasyksyä kaikille!
Seuramme toiminnot ovat olleet rajoitetusti käynnissä koko kesän ja seuramme jalkapalloilijat ansaitsevat kiitokset, että ovat tiedottaneet ja ohjeistaneet hyvin harrastajia vallitsevasta koronatilanteesta. Nyt toiminnot ovat siirtymässä jo osin sisätiloihin ja edelleen on noudatettava viranomaisten, kaupungin ja eri liittojen määräyksiä ja ohjeita harjoittelussa ja tapahtumien järjestämisessä.
Jalkapallon sarjat ovat olleet käynnissä koko kesän ja juniorijaoston onnistui myös toteuttamaan rajoitetusti myös Lattiapinnoite- turnauksen. Parhaillaan ovat käynnistämässä omia harjoituksiaan koripalloilijat ja naisten jumppatoiminnot. Voimailijat, painonnostajat, painijat ovat harjoitelleet koko kevään ja kesän omissa harjoituksissaan. Juniorikoripallo on palkannut projektityöntekijäksi huimalaisille tutun Mikko Penttisen opetusministeriön rahoittamaan hankkeeseen.
Huima on mukana Keski-Suomen Liikunnan vetämässä seurakehityshankkeessa koulutushankkeessa, jossa on mukana seitsemän Keski-Suomalaista urheiluseuraa. Hankkeen tavoitteena on mm. seuran pidemmän ajan painopisteiden määrittäminen, seuran toimintakäsikirjan lopputyöstäminen, palautejärjestelmän kehittäminen ja seuran yhteisöllisyyden kehittäminen. Hankkeessa Huimasta ovat mukana: Markku Auvinen, Veikko Tarvainen, Katja Sällinen, Otto Jämsen ja Ville Hänninen ja hanke päättyy vuoden 2021 keväällä.
Seuran toimintakäsikirja on tulossa kaikille jaostoille lausunnolle syyskuun aikana.
Huimalla on käytössään rahasto, jonka avulla avustetaan sellaisia alle 17-vuotiaita, joilla on vaikeuksia selvitä liikunnan harrastamisen maksuista. Tästä asiasta saa lisätietoa seuramme toimistolta, valmentajilta, hakemuslomake tukea varten on seuramme kotisivuilla.
Olemme erittäin kiitollisia kaikista jäsenistämme (1118) ja vapaaehtoisista ohjaajista (109) ja muista toimihenkilöistä (146), joita ilman ei laaja toimintamme olisi mahdollista. Vuosittaisen jäsenmaksun maksamalla autat tukemaan nuorten liikuntaharrastuksia ja mahdollistat heille hyvän ja laadukkaan harrastuksen edullisesti. Suuret kiitokset kaikille huimalaisille toimijoille!
Huiman syyskokous on 26.11.2020, jossa valitaan uusi hallitus, päätetään seuran toiminta- ja talousarviosta vuodelle 2021 sekä päätetään jaostoista ja niiden talous- ja toimintasuunnitelmista vuodelle 2021. Tervetuloa kokoukseen!
Huimalaisten jäsenedut
- Kesport Niskanen Oy Äänekoski (lajikohtainen 15 % alennus (jalkineista, asusteista, tarvikkeista))
- Uusille jäsenille Huiman 100-vuotiskirja
- Jäsenmaksua vastaan toimistolta jäsenkortti
Huiman toimiston löydät osoitteesta Kauppakatu 22. Voit myös soittaa numeroon 040 182 9999 tai laittaa sähköpostia toimisto@huima.org
Seuraa tiedotuksia toiminnasta ja eduista Huiman kotisivuilta osoitteessa www.huima.org
Liikunnallista ja turvallista syksyä!